Продукти

За нас

 Офис Център Престиж ООД открива първия си офис през септември 1996 г., като в началото водещи са копирните и компютърни услуги. 

  Успоредно с това развивахме сервизна и търговска дейност: продажба на нови и употребявани копирни машини и друга офис техника, продажба на офис материали и консумативи, офис столове и мебели, и цялостно офис обзавеждане.

  Увеличеният обем от дейности и желанието за по-качествено обслужване на клиентите ни, доведе до момента, в който през 2009 година обособихме Сървис Център Престиж – център за услуги и сервиз , и Търговски Център Престиж – занимаващ се с търговска дейност.

  През 2006 г. фирмата стана търговски представител и оторизиран сервиз за продуктите на BROTHER и допринесе за утвърждаване на лидерските позиции на марката в Пазарджик и региона.

  С годините разширихме дейността си в областта на търговията с офис техника, компютри, лаптопи, устройства, компютърни аксесоари. Това доведе логично и до ново обособяване на дейностите на фирмата с цел още по-добро обслужване на клиентите:

  Търговски Център Престиж дава възможност на клиентите си на площ от 200кв.м. да намерят всичко необходимо за тях под един покрив: офис материали и консумативи, офис столове и мебели, ученически материали и пособия, бизнес чанти и куфари.

  Копицентър Престиж – на голяма площ, просторно и в обособени сектори предлага разнообразие от копирни, компютърни услуги, качествено широкоформатно, черно-бяло и цветно копиране, ламиниране, принтиране, сканиране, изработване на рекламни материали, формуляри, визитки, изработване на печати, лазерно гравиране, печат върху тениски по индивидуален дизайн.

  ПрестижТех - гаранционен и извънгаранционен сервиз на Brother устройства. Продажба и сервис на компютри, лаптопи, принтери, мултифункционални устройства и друга офис техника и консумативи на водещи и доказани производители, с възможност за сравняване на характеристики и цени на продукти и марки. Продажба на аксесоари за GSM устройства, поставяне на протектори за дисплеи на всички модели мобилни телефони по системата Devia. Предлагаме и компютърни аксесоари, чанти и раници за лаптопи.

  Нашите служители бързо и компетентно могат да ориентират клиентите в разнообразието от стоки, за да удовлетворят техните изисквания.

  През 2008г. стартира електронния ни магазин, чрез който достигаме до клиенти от цялата страна. 

  Качество и коректност на добра цена – това е мотото, под което извършва дейността си фирмата. Да предложим качествени стоки и услуги, коректно обслужване и всичко това да бъде на добра цена.

  Мото, с което през годините печелим все повече клиенти и партньори. За още по-добро обслужване подсигурихме безплатни паркоместа, безплатен транспорт, възможност за плащане с карти, консултантска дейност.

  Дългогодишния ни опит в сферата на услугите, търговската и сервизна дейност, желанието ни да бъдем винаги в крак с новото, да търсим по-добри решения в работата с клиентите ни, нашия усмихнат и компетентен персонал и Вие, нашите настоящи и бъдещи клиенти, вярваме ще бъде залог и за бъдещо ползотворно сътрудничество.